Ben je op zoek naar een origineel, leuk of praktisch relatiegeschenk/giveaway? Dan ben je bij relatiegeschenken.nl aan het juiste adres. Zij hebben alles op het gebied van relatiegeschenken en giveaways. Je zal je erover verbazen op hoeveel verschillende producten je het logo van jouw bedrijf laten zetten.

Kantoorartikelen cadeau geven

Relatiegeschenken.nl heeft verscheidene giveaways op het gebied van kantoorartikelen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan pennen, powerbanks, usb-sticks, muismatten, agenda’s, mokken, zonnebrillen en paraplu’s.  Deze zijn ideaal om uit te delen op beurzen, of juist om spontaan aan je klanten mee te geven. Regent het plotseling of schijnt juist de zon? Dan zijn paraplu’s en zonnebrillen erg handig. Deze giveaway komt heel spontaan over en je klanten zullen je dankbaar zijn.

Het bedrijf zelf

Je kunt ook de giveaways gebruiken voor je eigen bedrijf, bijvoorbeeld om eenheid te creëren. Als alle mokken en pennen voorzien zijn van het bedrijfslogo ziet dit er heel professioneel uit. Als je al je werknemers een usb-stick cadeau geeft kunnen ze hun documenten veilig opslaan. Moeten je werknemers regelmatig de deur uit? Dan kunnen ze gelukkig allemaal de zonnebril of paraplu met logo gebruiken.

Niet alleen kantoorartikelen

Naast kantoorartikelen kun je hier ook producten bestellen op het gebied van “home & living”. Hierbij kun je denken aan kalenders, dekens, radio’s, fotolijsten,  glazen,  klokken en benodigdheden voor in de keuken. Wil je kleding of tassen laten bedrukken? Dat kan ook. En geloof het of niet, zelf voor make-up artikelen en EHBO accessoires kun je bij relatiegeschenken.nl terecht.

Relatiegeschenken.nl is dè specialist

Zij hebben al meer dan 35 jaar ervaring met giveaways in Nederland. De verschillende giveaways kunnen zij maar liefst op elf verschillende manieren bedrukken. Dit betekent dat ze namen en logo’s kunnen afbeelden, of een pakkende slogan. Een giveaway moet persoonlijk zijn en bij het bedrijfsimago passen. Het brede assortiment en de vele opties zorgen ervoor dat je het juiste cadeau kan vinden om bijvoorbeeld je klanten en werknemers mee te verassen.